När allt blåser

Foto: Jag (tagen idag)

Jag kunde inte sova inatt, det var för mycket som rörde sig i mitt huvud. Tankarna for runt hit och dit, precis som blåsten gjorde med löven utanför fönstret.
Ibland är det mycket som inte blir som man har tänkt sig och vad ska man göra åt det? Jag visste inte att våra liv skulle bli så annorlunda och att vi ens skulle kunna missförstå varann. Jag vet inte vad som väntar härnäst, men jag hoppas innerligt att det blir bättre.

Idag, är det klarblå himmel och det blåser. Solen skiner så mycket att man är tvungen till att kisa. Jag och Mattias åkte ut till havet för att gå med hundarna, nu kände jag att det var dags att ta med kameran. Vågorna klyvdes av klipporna och stora naturliga fontäner höjde sig mot himmelen. Det kändes som om att blåsten tog bort alla onda tankar för ett tag och det var jag, kameran, hundarna och Mattias som fanns. Det var inte förens nu när man satte sig vid datorn som allt sjönk in igen. Jag vet att jag inte är ensam om det.....

Visst det kanske är naivt och tro att det skulle kunna vara som förr, men när man har byggt egna nya liv måste man börja på nya blad. Är det inte så?

Jag älskar er och ni vet vilka ni är, så ta åt er.

♥ Anja

Kommentarer
Postat av: Anela

Men anja var kommer all denna ångest ifrån? du gör saker större än vad de är.

sluta upp med det, jag tycker det är jobbigt.

Allt är som vanligt bara du slutar oroa dig



puss <3

2008-12-22 @ 15:53:51
URL: http://paushymn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0