Halloween

Det var inte förens hästarna tittade mordiskt på mig idag som jag förstod att det var halloween. Det känns lite tråkigt att jag sitter inne en sådanhär dag. Men jag ahr dock inga festkläder så jag skulle nog skitit i att vara ute idag ändå.

Det är dags för Mattias att skriva det jätte roliga talet som det nationella innehåller i svenska b. Jag kommer själv ihåg hur jag plågades de veckorna jag skulle komma på ett tal på 5 minuter. Det var inte så lätt som man trodde, att man inte kan sätta ord på sådant man tänker är ett tecken på hur ollärd man fortfarande är. 
     
Tittade också just på idol. Lars är en riktig lundare, han ser exakt ut som så jag tänker mig att lundare ser ut. Jag tycker det är tråkigt att juryn inte har någon humor. För jag menar, det var ju ingen som klankade ner på den där gruppen som sprang runt med katter på axlarna. Jag tycker dock att Lars ska stanna i sin songwriter kategori, där han hör hemma.

Och just nu för tillfället funderar jag om jag ska gå ut en runda till. Gå bort de där kanelbullarna + julmust jag har krängt i mig. Det börjar bli ett problem för mig nu, för jag misstänker att jag har blivit beroende av julmust.

Imon införskaffar jag mig de dyraste plagget någonsin, sen på kvällen är det myskväll? Jag funderar även på om jag ska färga håret, jag är tråkig.

Puss på er alla fulla djävlar där ute :D

♥ Anya

Oh sunny day!

Det är en relativt solig dag idag. Jag vaknade vid 9, men bestämde mig att jag skulle fortsätta sova i förebyggande syfte. När jag väl vaknade, vid 11 så kände jag mig tillräckligt fresh för att brygga lite te. Sen var jag så pigg att jag tog bilen ink hundar ner till stallet. Dels för att hästarna behöver stödutfodring nu men mest för att jag skulle ut en liten runda med hundarna. 
     Det var faktiskt väldig skönt att gå ut en runda, det är kallt och friskt i luften och solen skiner. Dock är det lite besvärligt att gå med två hundar. Dels för att den ena är envis som synden själv men också för att jag har en tonåring i det andra kopplet. Som bara ska fram och tänker inte för en sekund att ägaren får en arm som blir lika lång som goldengate. 
     Men nu är jag hemma, sitter och funderar på om jag ska ta en dusch. För idag ska jag nämligen göra av med pengar, jag har bestämt mig att jag ska ha de dyra jeansen som kostar 800 kr. Jag hoppas jag får valuta för pengarna, för annars jävlar! 
     Det är de där vanliga mörka killah jeansen, för jag känner att  jag måste ha ett par jeans som funkar till vardags och fest. Nu har jag bara mina "hiphop" jeans och att ha dem på fest när man inte ens kan breakdansa så känns det lite töntigt. Jag har blivit en typisk mjukisbyxs människa, eftersom alla mina jeans går sönder mellan benen, det ulitmata hade ju varit om det blev mode att ha hål i grenen..
     Nåväl, nu ska jag in i duschen. SKa jag ha utsläppt hår idag? Sen måste jag väl jobba:( MEN sen är jag fri hela helgen. Jag hoppas på att Fridau ringer mig, hon skulle ju vara hemma denna helgen? Puss på er !


♥ Anya                




Visst är hon skitsöt!?
Min, bara min Occra!

                                                                           


Oh rain, fucking rain

Det regnar, det är 0,5 grader ute och det blåser. Jag känner mig fattig, klädlös och något blöt. Inget har gått som planerat, jag har nu blivit ägare till glasögon som kostar lika mycket som 2 par jeans från replay. 
    
Ezzi attackerade en stackars lite Jack russel och jag skämdes mitt i blåst å regn. Dagen har inte innehållt så mycket, inte mer än detta och bullbak som faktiskt blev lyckat.

Det blev inte någon ansökan till Robinson, jag var väldigt sugen men jag kom inte på något intressant om mig själv, jag är helt enkelt dålig på att sälja mig själv? Lät lite vulgärt men ändå.

Jag har fortfarande inte något internet, det jag har nu går lika snabbt som en snigel som är fastknuten i ett träd..okeeeeeeeeeeeej. Men i brist på annat så listar jag de bloggar jag läser..

lazydykes.blogg.se
hippotigris.blogg.se
malinm.se
hannnah.se


förlåt för att jag är nörd...


♥ Anya

Fittblom 2

Herregud, det blir nog ett extra insatt blogginlägg nu. Jag hörde nyss, på riksnyheterna att det är en hackspätt som har hackat på 12 hus på Öland. Å då tänkte jag i mitt stilla sinne, varför göra en riksnyhet av det? Är det så att det är kontroversiellt?
     Vart är vi påväg!!!!! Döh

Fittblom

Ja, eftersom de flesta i min närhet vill att jag ska söka till Robinson så ger jag det ett försök. Jag är faktiskt väldigt positiv till det, det ska vara jag till det där. Nåja..nu till dagen..

Har inte fått tag på någon tågbiljett till mattias, så jag får stanna hemma. Men han kommer förhoppningsvis imon!

Idag har jag varit i skolan, inte så givande. Jag valde bara ut ett foto som ska pryda estets vägg. Åh! Vet ni vad, jag och några andra ska ha fotoutställning på kulturcentrum i februari, hur coolt är inte de då? 
    Har också varit ute och försökt att promenera med hästarna. Vilket gick si sådär. Den ena gick jätte bra, medans den andra gick slött och ville äta hela tiden, så jag fick släpa på 400 kg typ. Sen fick häst nr 1 spatt och blev rädd för kor och ville absolut inte gå vid min sida samtidigt som häst nr 2 fortfarande bara ville äta. Jag blev svettigare än dem ...
     Och nu sitter jag här, lite trött och absolut INTE sugen på att gå ut med hunden. Så jag tror att jag skiter i det och vandrar med henne imon istället ( märk väl att jag släpper ut min hund på gården).

Andledningen till att det inte är bilder här på min blogg är att jag fortfarande inte har internet. Det är bara mammas dator som har tillgång till det. Så, jag hoppas att det ordnar sig snart, för jag har mycket att delge i bilderna.


Fridau! Jag saknar dig :)

Så, nu ska jag sätta mig i soffan och fetta mig. Puss

♥ Anya

Rakt framför mig

IDAG ÄR DET DEN INTERNATIONELLA CAPS LOCK DAGEN? SÅ DÄRFÖR SKRIVER JAG MED STORA BOKSTÄVER JUST I DETTA STYCKET. FÖR JAG VET HUR JOBBIGT DET ÄR ATT LÄSA EN TEXT MED BARA STORA BOKSTÄVER.....

Jag klagade förut på att jag inte vågade ge mig ut på äventyr. Men nu så, när jag jobbade gick det upp för mig att de faktiskt sökte deltagare till Robinson 2009.. Jag tror jag ska söka.. undrar om jag vågar. Men fan vad coolt det hade varit att vara med, jag är ju fyndig och kan en massa om djur och natur. Jag är stark och äventyrlig och kan använda min kvinnliga list?  Man kan ju alltid testa, vad kan man förlora?


Avund

Jag känner stor avund till människor som vågar. Som faktiskt vågar att ta steget att göra något de vill. Att våga lämna det där trygga och verkligen ge sig ut.
     Jag vill göra massor. Jag vill åka till syd och nordpolen, till regnskogarna, jag vill fotografera naturen för den är så fantastisk. Jag vill uppleva det som alla modiga människor upplever. Jag vill backpacka, skita i att planera och bara ge sig ut och hoppas man får jobb någonstans. 
     Det känns nästan som mitt liv har slutat, man känner sig så fast här. Jag har pojkvännen, hunden och familjen här och jag känner ett visst ansvar att stanna här.
     Det lutar mer åt att jag kanske blir naturfotograf av något slag, för just nu är det de jag brinner för.

Nu ska jag duscha, lite synd om massören om man är äcklig. Sen blire av till Linda, det ska bli skönt att snacka av sig lite.

Hest present är nu klar. Det är ett riktigt konstverk! Hoppas jag hinner skicka den idag, annars blir det imon.


Anya


Att sitta...

Centralstationen och tåg
För det första så sitter jag för mycket nu för tiden.. Jag har en favorit plats, göteborgs centralstationen. Tillbringade större delen av måndagen sittandes där. Det är kul att titta på alla människor som springer förbi, en del är aktivt fula en del är aktivt attraktiva.
     Jag råkade se en som var aktivt ful, man kan nog "kategorisera" henne under emo/metal? Nåväl, så klädde hon sig minst sagt osmickrande. Hon hade någon form av svart topp på sig och en svart lack kjol något för kort. Till det hade hon satt på sig overknee strumpor med spännen som sitter fast i trosorna + höga platå skor. Hon såg så trashig ut, hon var blek och frös säkert också för man kunde se alla hennes blodådror på benen. Jag tyckte så synd om henne.
      Att sitta på stationen innebär också att det är näst intill obligatoriskt att köpa något på expresso house. Det är stämmning, en stämmning man bara kan få centralstationen.

Tåg är också spännande att sitta på. Speciellt när man har en bestämd plats och alla andra får leta. Innan jag hade Occra så var jag totalt ointressant och som man gör här i Sverige vill man ju helst inte sitta jämte någon alls. MEN! När man har hund med sig då, då går det minsann att sitta jämte en och småprata till och med.
     Nåja, denna gången på vägen hem kom det en tant påstigandes i alvestad, hon hade en lite golvmopp i famnen med den obligatoriska hundväskan. Det visad sig att denna lilla hund var rädd för stora hundar, inget konstigt tyckte jag. Men tanten satte ändå ner hunden lite halft på golvet, fortfarande med en hand under hundens mage. Occra blev såklart nyfiken och gick fram och nosade. Av någon anledning så hoppade hundarna till och likaså tanten och slängde upp den stackars lilla hunden på sätet. Klart som fan att den lilla hunden blir rädd om den blir uppslängd hela tiden när tanten blir rädd!Åh åh åh..


Helgen
Jag anlände till Mattias på fredagen, kvällen innehöll tv och massage. 
    På lördagen hade vi bestämt oss för att åka in till slottskogen i göteborg och gå med hundarna. Det var mysigt, det var höst och luften var lite fuktig. När resten av familjen hade fixat det de skulle göra anläde de också till slottskogen. De hade fika med oss så vi satte oss på en parkbänk och drack varm choklad och kanelbulle. 
     Efter det åkte vi hem, hyrde en film "young people fucking". Roligar har jag inte haft på länge,se den! Som ni säkert har listat ut handlar den bara sex, och det är de ju inget fel på;)
     Söndagen var det  fotboll för Mattias, jag hängde med en runda på puben men kunde inte dricka något för at tjag har blivit en ansvarsfull förare. När Mattias mascherade till Ullevi mascherade jag till centralstationen. Jag skulle träffa Martina, vi fikade och pratade. Vi kom överrens att vi ska ta laserdome någon dag, fett bäst!

Imorgon

Imorgon ska jag på spa, ska unna mig en helkroppsmassage. Sen ska jag till Linda, jag ska ta proträtt på henne kommer bli hur bra som helst! :D


♥ Anya

Mjaaa

Nu är det höst. Jag befinner mig just nu i sängen, med en sovande pojkvän vid min sida. På tvn är det fotbollskanalen, det rör mig inte i ryggen trots att jag har tröttnat på Ekwalls tråkiga röst.

Imorgon åker jag hem till Ronneby igen. Helgerna går för fort, man hinner ingenting känns det som. Idag har jag träffat Martina, vi fikade lite på ett trendigt fik vid avenyn. Vi snackade om hur tråkiga och fega vi är som inte vågar ge oss ut i världen, tragiskt.. Tänk om man bara kunde våga att packa sin resväska och sätta sig på ett tåg ut i europa? Men det får vänta när jag har några år på nacken antar jag.

Mår alla bra där ute? Vilka ni nu är som läser min blogg, mitt liv kan ju inte vara så spännande direkt.


Dagens diss! Var på Åhlens idag.. Höll på att dö och trodde det var ett dåligt skämt.. Men jag hittade ett par jätte långa mysiga stickade sockor, vad kostade de? Jo, 700 fucking spänn?!?!!?! VEM! köper ett par strumpor för 700 spänn? Mja mja..

Nu ska jag sova.. Mys på er alla!

Anya

Såhär innan läggdags

Jag är minst sagt upprörd. Upprörd över att pappa inte sa till mig att han skulle råka åka upp till Umeå en vecka, han vet att min bästaste bästaste vän bor där! Men det var tydligen inte tillräckligt nog med att han ska fråga mig om jag ville följa med upp!!!!!!!!!!! 
    
Jag är trött och sleten, jag har jobbat häcken av mig i flera dagar nu. Det känns fel att klaga över att man har jobb, men det känns när man går upp kl 6 varje dag och jobbar till eftermiddagen. Plocka mediciner av alla möjliga karaktärer.        
       Positivt dock är att jag kommer få goda pengar, som jag sedan kan lägga på flygbiljetter upp till Ume. För jag saknar min Anela <3
      Jag tänker väldigt mycekt när jag jobbar och jag har kommit fram till en viktig slutssats. Det är att jag är rädd för att ringa till ex Anela, för att jag är rädd för att tiden står stilla här i Kallinge/Ronneby och att det inte finns så mycket att tala om medans tiden går snabbt uppe Ume. Det låter så dumt, de argumentet...

Jag önskar att veckan tog slut snart, orkar inte tänka på barn längre. För det är det enda jag tänker på när jag plockar mediciner. Det kommer nyblivna föräldrar in på sjukhusapoteket, de ser så glada ut. Är det inte underligt att man faktiskt kan skapa ett barn, det är ju kreativt om något? haha..
     Jag har inte tänkt att bli gravid än på ett tag, det närmsta jag kommer gravid är när jag är i "härliga veckan" och min mage blåser upp till en präktig bongotrumma. Jag får nöja mig med det, i si sådär 15 år till.

Nu ska jag sova..
Vanessa! Kidnappa mig någon dag, för ibland avlider jag nästan av tristess. Light up my day, sweetest fairy


(Måste tyvärr meddela att brevkuppen har blivit förskjuten en dag pga av att jag har jobbat denna veckan också.)


Anya



minst 1 cm längre...

ja mitt högra ben alltså.. det känns som om jag går helt skevt, och att jag stöder mer på mitt vänstra än på det högra, så det måste vara så att jag har ett längre högerben, det är min slutsats. Mamma tröstade mig med att jag kan ha inlägg, men det känns inte som ett roligt partytrick..

Idag har jag gjort rätt så mycket faktiskt, i mitt osociala liv.. Jag har promenerat med hundarna, flyttat vattnet till den andra hagen. Shoppat i en gårdsbutik, varit på bruks med Occra och städat.

Imorgon/ idag. Blire att fixa grejjer på ams.. rida ut i skogen, rasta hund.. städa?

( lustigt hur saker kan komma fram såhär i efterhand, ganska kul och känns skönt att man kan snacka om det utan någon speciell andledning. Vi vet var vi har varann :D )

Brevkuppen ska bli klar.. kött!


♥ Anya

Fredag

Har jobbat på apoteket i en vecka nu, jag började trivas. Packa upp massa medicin, skriva listor och ge människor deras saker. Men när jag står där, packar upp låda för låda med medicin så slår det mig hur bra vi har det. Dessutom blir man torr om händerna pga alla papperskartonger. Bra pengar...

Idag har jag införskaffat alla saker till min lilla brevkupp, det kommer bli så bra såååå. Jag känner mig så kreativ.

Min fredag har varit ganska trist, Mattias är inte här och jag är inte hos honom. Allt på tvn suger så jag gick ut med hundarna. Det blev en lång runda, jag måste överanstränga min hjärna när jag är ute och går för jag minns inget som jag tänkte på.  Eller jo! Jag kom på en bra fotoidee, som jag kanske ska förverkliga imorgon. Grunden till en bra bild är att Linda är med på den, hennes naturliga sexighet kommer göra min fotoidee bäst.

Jag har haft lite tankar..
Det där med alla sorters elbolag, med el från vattenkraft, vindkraft osv... Om jag bestämmer mig för att ha vindkraft och betalar räkningar från vindkraft  får jag el från vindkraft då? För jag menar, elnätet är ju slutet hur kan jag bestämma att jag ska ha en specifik el in i mitt hus? De...tåls att tänka på. Någon med ett smart svar får gärna ge sig till tals.

Imorgon ska jag städa bilen, det luktar minst sagt blöt hund. En rullande soptipp som luktar hund, euuh. Efter det hoppas jag att Linda kommer så vi kan plåta och kanske gå en runda med hästarna.

Kåk-k+t+hes+t+berlinmurens fall= ?


♥ Anya

"Vindar utmed sydost kusten"

Rubriken är citat ifrån vädret på tv4, om någon undrade. I brist på annat liksom.

Körkort = frihet= upptäckten av trafikens idioter
Världen har blivit så mycket större sedan jag fått körkort och så mycket mer idiotiskare. Skönt skönt att köra runt helt obegränsat, vart man vill utan någon vid sin sida. Men som sagt så blev världen så mycket mer idiotiskare, för när man ligger där och trycker i 120 och framför en ligger två  långtradare, ja då lägger man sig i vänster filen en bit innan för att inte råka fastna i högerfilen när alla andra ska köra om. MEN! När man ska köra om, ja då svänger den ena långtradaren ut vänsterfilen och ska köra om den andra långtradaren. Långtradare får högst köra i 100 (tror jag), och de är spärrade på den hastigheten, ja då går det inte så jävla snabbt för den andra långtradaren att köra förbi speciellt inte när den andra som blir omkörd vägrar lätta på gasen. Så där låg jag, körde 90 på 120 väg bakom en långtradare som det tog 10 min för att fullfölja omkörningen. Jag märkte att jag hade en tendens till att skrika, italienaren väcktes inom mig och var nära att använa tutan.

Helgen
Körde hela 35 mil upp till älsk. Det var mysigt att köra upp och sen hämta honom på hans jobb. Nåväl, i helgen fick jag äntligen träffa hans kompisar Sofie och Erika, vi skulle festa lite för att inte göra det svårt för oss att lära känna varann. Jag har ju dock varit lite "negativ" gentemot dem, tjejer överhuvudtaget.
     Men de var härliga, trevliga och öppna. Dock var vi lite olika, inte samma humor och så. Lite tråkigt dock, men det kanske är jag som får släppa lite på min seriösa sida? Mattias och jag bestämde oss för att ta bussen 00.45, vid det laget var det storm ute och regn. Jag hade klänning och tights och frös som en mus i en frys. Tanken av att vi skulle gå 3 km för att komma hem var skrämmande och trodde ett tag att jag skulle dö.
     Full som jag var somnade jag på bussen, vaknade lite halvt när mattias sa att vi skulle gå av. Jag trro jag gick av med hjälp av någon automatisk motor. Allt bara blurrade, jag kände kylan. Tills jag hörde den varmaste och mest välkommnande rösten i världen. Där stod en bil och en tjej frågar om vi vill har skjuts.. Jag blev lite lyckligare än vanligt. Tack du underbara tjej som gav oss skjuts, eller kanske tack till pappan som körde?

Idag körde jag hem, men innan dess körde jag och mattias in till slottsskogen för att gå en promenad med hundarna i det fina vädret. Vi kollade på lite älgar, flamingos, pelikaner och hjortar. Det var sådär mysigt, som det bara kan bli med Mattias vid min sida. Han är så söt, han gör mig så kär.

Veckan
Består av jobb på apoteket och hos tandläkaren. Hovslagaren kommer på onsdag och jag ska köpa en fin kjol istället för jeans.  Det blir nog en lugn vecka. förutom att jag funderar på en brevkup som ska skickas till Ume.. Mohahah, va beredd hest! ( varning för att jag är seg)

♥ Anya

Runt 10 över 12 på natten

Nu sitter jag här.. och jag gråter lite. För nu när jag gick in på bloggen, såg jag de som skrivit till mig. Och det värmde, jag blev så glad, upprymd och ledsen på samma gång. Samtidigt som jag läste lyssnade jag på Lars Erikssons version av Everybody hurts. Och lyssnar man på den samtidigt som man läser alla dessa underbara ord från mina underbara vänner så kan man inte annat ´än gråta. Dels för att låten klickade direkt med orden ni skrev och för att Lars E sjunger den rakt in i hjärtat på mig. 
      Jag lägger upp låten.. Och jag vet, när ni mina vänner lyssnar på den så kommer ni att förstå vad jag menar, för låten sätter ord på vad jag känner.


Btw.. Ge mig en skiva med denna snubben, fan vad jag älskar hans röst. Jag kommer att bli en hängiven fan av honom, coolt.

Idag, har jag varit med Johanna i Karlskrona. Det var mysigt att få prata av sig lite, gå runt i affärerna och låta tiden gå. Det regnade, det kändes som om tiden gick alldeles för fort. Vi träffade på söta och underbara Vanessa, som är så underbar som bara hon kan vara. Vi ska fika någon dag.
     Har ni känt, när ni sitter där på ett fik. När regnet faller ner och blöta människor går runt utanför fönstet. Den där känslan man får då, kan man bara få på fik, när det regnar. Jag tycker om den känslan. Bara sådär helt random..

RSS 2.0