Color confused

Jag tror att jag är i någon kris av något slag.  Dagarna bara springer förbi utan att jag egentligen gör någonting, det är läskigt att tänka på vad jag hade. Igår satt jag i min säng, fick den där längtande känslan efter alla som fanns runt om mig. Nästan alla som jag väderade högt är borta, de har sina egna liv nu och jag har inget.
     Jag börjar bli tragisk, att jag inte gör något åt det? Att jag inte ringer någon? Är det rädslan över att störa, eller vad är det för fel? 
     Visst världen har inte gått under, men jag saknar det som en gång var. Jag vill ha tillbaka mitt forna liv, det som hade format mitt jag. Jag vill kunna träffa mina vänner, känna dom och sitta runt ett bord och bara snacka. En cigg hade varit gott, men jag har ingen att synda med..Hest, jag är tom och jag behöver dig.



Jag har tagit körkort, det var skönt och kul. Jag tror jag charmade inspektören som förövrigt låter väldigt sexistiskt, han hette Jörgen och var ganska grå. Jag höll på att köra över en cyklist och några gående, men han hade väl tydligen överseende med detta.


Jag och pappa. Vi har egentligen ingen relation, finns det någon så är den kallare än kallast. Jag vet inte, men just nu känner jag ingen direkt kärlek för honom. Han bara finns där och är rejält jobbig. Visst jag borde kanske vara tacksam för allt jag har fått av honom, men det är nog hans vänskap jag har saknat mest. Men jag antar att det är svårt att reparera nu, när tiden har gått så långt.

Slut med gnäll, jag ska nog in till karlskrona idag och handla lite prylar till Occra. Sen får jag hoppas att Mattias ringer, han ska på ishockey idag, helt otippat?!

Älskar er!
Adios!

♥ Bara_hest_89

Blä!

                                                                                           
Jag har kommit till ett stadie nu, där jag inte vet vad jag vill göra av mitt liv. Vill jag bli polis? Eller vill jag satsa på att bli fotograf? Eller fotolärare?  
       Imorgon ska jag söka jobb, på albrekts guld. Men så slog det mig, att jag inte kan vara med Mattias lika mycket om jag börjar jobba. Och det stör mig, att jag inte kan flytta ihop med honom nu för jag vill. Jag vill slippa tänka på när vi ska kunna träffas och så vidare. Det börjar bli lite jobbigt nu, när jag måste arbeta för att ha råd att leva. Leva är tydligen lyx.. Jag måste prata med Mattias...          

På tal om ingenting. En gammal "vän" har dykt upp. Började prata med honom i ett chatt rum för 4 år sedan. Han avr då stationerad i Irak. Vi mailade en del, han var emd om ganska mycket.. Sen försvann han ett tag, trodde han var död. Men nu dök han upp igen, med ett mail. Han är nu i Georigen, skjuter ryssar. 
    Han har förändrats en del, han pratar om krig och död som om det inte rör honom i ryggen längre.. Han sa att han har skjutit 57 st, det skrämde mig lite. Men jag antar att krig förändrar människor, han kommer nog inte bli densamma jag pratade med för 4 år sedan..      

Nu ska jag snart sova..God natt på er sötnosar, vilka ni nu är.

♣ Anya          


Sköldpaddan Franklin



Vart ju på agillitykurs med Occra igår. Det var väldans kul, jag hade lätt den största hunden där. Vi hade först kontaktövningar med hundarna, det är ju trots allt en valpkurs vi går. Occra var jätte duktig, hon biljerade i jämfört med de andra små hårtussarna. 
     Jag är så glad att jag har en stor hund, för fy fan för dessa små gnällande hundarna. De piper och kvider, hoppar och skäller. Occra ba "wazup geeks", hon var coollugn.
     Åh! Det är en tjej, som har en liten kortbent Jackrussel. Denna lilla hund skäller och morrar på andra hundar och beteer sig allmänt dumt. Men i alla fall, för att ägaren i all sin desperation för att få tyst på den så ger hon honom godis!!!!! Hallå? Man belönar väl inte en hund för att betee sig dåligt? TÄNK människa!
     Nåväl, till nästa gång ska vi öva på kontakt och så. Lite överkurs för mig och Occra, hon är redan så duktig :). Men öva skadar ju aldrig.

Just nu kom jag hem ifrån Ams.. Jävla gaggande, de tror ju att man är helt bakom flötet. Jag hoppas att jag hittar ett jobb som passar mig snart, har inte lust att vara så fattig som jag är. 

Juste! Ska snart betala in min uppkörnings avgift. Och såg på mitt kvitto från körskolan att jag skulle betala 650 kr för att jag lånar deras bil?! Ink att jag ska betala vägverket 700 spänn för att jag lånar en människa..SKAM! Jävla rikemansfasoner.  

Nä, nu ska jag äta nybakt bröd och titta på sköldpaddan Franklin som går på Barn och kunskap.

ha de bra alla!

♥ Anya

Kärlek

♥Temat på efter 10 var kärlek idag. Och jag kom och tänka på hur bra jag har det, hur lycklig jag är. När man är ung och oerfaren tror man att kärlek är att man ska vara lycklig hela tiden och allt ska vara en dans på rosor. Men det är ju inte så, det är ju ganska skönt ändå? Man måste ju kunna vara ärlig, man måste kunna bråka om man ska kunna älska en person fullt ut.
     Det är de och jag Mattias gör, vi bråkar och ibland vill vi inte veta av varann. Men fan vad bra vi har det ändå, föt det finns ju par som inte bråkar, som låter saker vara och låter det bubbla där under ytan tills allt sprängs i en stor explosion och man gör slut. Det är skönt att det inte är så mellan oss.
     Vi har varit ihop i 3 år nu, det är en lååång tid. "Du var 16 och jag 15 och jag skolkade från allt!. Åh vad jag älskar honom!

Nåväl, nog om kärlekssnack. Nämnde jag igår att jag drog omkull med moppen? Nämnde jag att gräs + skoter + jag + asfalt = jätte dåligt? Jag skrapade upp mitt knä och min hand, det svider jätte mycket.
     Det måste varit längesedan jag fick skrubbsår, för jag kan inte minnas att mina skrubbsår någonsin har svidit så mycket. Ush, kallt är det också ute. Dags att införskaffa sig en ny jacka, det börjar bli kallt i min vindjacka nu. En fin mösse måste jag skaffa också.
     Hösten kom bara med ett knäpp, nu är det 12 grader ute och det blåser. Jag tycker iof att hösten är mysig...

Idag ska jag på agillity med Occra, hoppas hon tycker om det. Sen ska jag till jobbet för att slutligen sova. Vad ska ni göra idag?

Brum brum på er!

♥ Anya

In articulo mortis

Min helg har bestått av en salig blandning av allt. I fredags kom älsklingen till mig, vi mös på kvällen för att sedan somna. J hade bjudit mig på fest på lördag, men tackade nej för jag hade tidigare bestämt med Linda att vi skulle hitta på något.
     Lördagen kom, Mattias och jag åkte till Ystad för att lämna Carros presenter.Carro och Olles lägenhet var helt okej, dock bara ett smörpaket i kylen men änna. Jag fick tillbaka min starka längtan efter att flytta till egen lya, handla sin egna mat. ÅH! Aja.På kvällen åkte vi in till Karlskrona där vi möttes av en helt bunt av raggar bönner + Linda som vi skulle gå på bio med. Det blev filmen Wanted, det var nog den bästa filmen jag har sett på väldigt väldigt länge. Nåja..Angelina Jolie är het!
     Linda kan alltid få en på bra humör, tack för att du finns! Alltid glad, trots skoskav och trots kyla.
     Mattias och jag har vädrat våra ord denna helg, men det visade sig att det var positivt och allt kändes mycket lugnt.Jag längtar tills fredag, då är han här igen. Och vi ska på kennelläger och var galna.

Å jag saknar Anela. Livet gick ifrån allt, till ingenting. Är dt någon som frågar mig, vad ska du göra i morgon svarar jag ingenting. Näär Anela fanns här, så kunde jag svara Anela. Men nä! Nu sitter jag här, grå och trist. Men hon finns på andra sidan skärmen och några signaler bort, det känns betryggande.

Obs! Dagens ord. "Besög"

Mer skriverier imon..
Puss

♥Anya

Utkast: Asså hallå?! ...


Asså hallå?! Ge mig honom, sätt honom i mitt rum och låt honom spela dygnet runt. Åh, ge mig hans musik! Jag är helt såld!
 

Lite bilder

Mja, jag tog aldrig kort på min cykel eller frisyr idag. Men däremot tog jag kort på maten jag höll på att laga idag. Jag blev riktigt nöjd med resultatet.  Ta en titt och komentera gärna :)







Dagen har varit bra. Jag har varit borta till hästarna med Maria. Tyvärr kunde jag inte rida för att Felix har splittrat upp en bit av hoven, jag misstänker stort någon slag av hovröta eller något liknande. Det såg inte bra ut i alla fall, jag måste ringar Annelie imon. Han var i alla fall halt, så han får väl vila.
     O juste ja! Helt sjukt! Jag cyklade hem från hästarna, det är en väg igenom en skog i alla fall för er som nte vet. Men i alla fall, det var rätt så mulet ute. Och när jag började cykla så var det som om att cykla igenom en myggsvärm. Men det visade sig att det inte var myggor utan små flugor. Men vanligtvis brukar svämar försvinna, men det gjorde de inte! Det fortsatte vara små flugor i luften. Och det slutade med att jag var helt flugbeklädd till och med i håret! Helt äckligt och fruktansvärt. Jag är inte den som är pryd, men ush vad äckligt det var att ha 100 tals flugor på kroppen.. USH!
     Imorgon ska jag nog till hästarna igen, de var en fin hage de har fått mitt i skogen. Jag skulle kunna ta jätte fina bilder på hästarna. Får väl även kolla till Felix hov också.

♥ Anya

så lång tid

Hur kan 4 timmar kännas som en evighet. Jag slå nummret om om och om igen, men du svarar inte. Det är mannen i telefonen som svarar, som säger att du inte finns att nå. Är det en mening med det, denna måndagen känns inte som alla andra måndagar. Det känns som om den kommer att bli mörk, ge mig dig.
     Jag vill ge dig något bättre, men jag kan inte. Din onärvarande närvaro känns längre ifrån än vad den brukar. Det hugger i mitt bröst. Det känns som om jag själv var i låten "hugger i sten".
    Håll mig inte på sträckbrädan, svara nångång. Jag vill prata, jag älskar dig.



Och jag vet inte vad som händer. Det känns som om allt är på tok för snett, men det kommer att ordna sig.
Hest, du borde vara här. Det är en sådan stund där jag behöver sitta på stenen och röka ur alla spänningar.


Är livet till för att levas?

Ibland kan livet vara svårare än vad det borde. Det finns delar av livet som är till för att ransaka sig själv, vilket jag inte är så bra på. Kan det vara så att jag är ett helvete att leva med? Är det så att det var mitt fel?
     Alla dessa eviga frågor, som ingen svarar på. Alla dessa eviga stunder med väntan som gör att man blir grå. Visst, jag känner mig förskräcklig, det finns kanske ord som inte borde sagts.Men varför finns det något som heter ånger,när det som har sagts bara kan åka enkelriktat?
     Är det så att jag är oförändlig,fastnat i samma spår som jag föddes i. Vem har skapat denna osäkerhet, vem har kunnat vara så ond? Det kanske är rent av jag som har gjort det, suttit på mitt rum och förbannat mig själv för saker jag inte upplevt. Jag kanske redan har utvecklats till den sura kärringen som klagar på ica, som är sur på dödsbädden eftersom ingen är vid hennes sida?
     Men det kändes, det har känts i många timmar nu. Varför stirrar man rakt i ingenstans när man tänker? Vrid tillbaka klockan, låt saker och ting vara för det ligger inte i din makt att ändra på.
     Idag är den dag då saker borde vara osagt. En dag när man borde isolera sig själv från andra, så de kan leva lyckligt. Men jag är för rädd, för rädd att folk ska släppa mig ur sikte, bli bortglömd precis som gravstenarna som står längs muren på kyrkogården.
     Jag må vara egoistisk, trångsynt och inte alls lika levnadsglad. För mycket fritid kanske är svaret, för mycket tid att tänka. Förvrida saker i huvudet för att sedan bestämma att så är verkligheten. Jag kanske lever i den där bubblan som så många pratar om.
"When I find myself in times of trouble
Mother Mary comes to me
Speaking words of wisdom
Let it be
And in my hour of darkness
She is standing right in front of me
Speaking words of wisdom
Let it be

Let it be, let it be
Let it be, let it be
Whisper words of wisdom
Let it be

When all the broken hearted people
Living in the world agree
There will be an answer
Let it be
For though they may be parted there is
Still a chance that they will see
There will be an answer
Let it be"

Låten kanske inte skrevs av ovetande?
Min eviga strävan efter att folk ska förstå, att jag är den fula ankungen som alltid ha fått stå på tå för att nå.
     Älska mig, var inte så hård mot mig. Jag vill ha dig här hos mig, du är klippan som skyddar mig i stormen. Men vem sparkar på klippan, jo jag Och jag känner att bit för bit av dig trillar ihop, jag slutade köpa klister när glittret tog slut.
     Snälla förlåt för mig själv, du vet vem du är. Älska mig än, för än jag lycka bär. Du är den betydelsefulla delen av mitt liv, du berör mig som ingen annan gör.Snälla, låt mig inte självdö.

♥ Anya

Följande har hänt

Hest har flyttat ifrån mig och det känns väldigt tomt här i Ronneby. Faktum är att jag inte har varit med någon sedan hon flyttade, jag vet att det är tragiskt men så är det. Jag saknar henne, är faktiskt lite svartsjuk på de människor som få ha henne runt sig, de vet inte hur lyckligt lottade de är.
     Samma helg som min hest försvann kom älsklings Mattias hem ifrån sitt semstrande i Turkiet, det var så mysigt att ha honom jämte sig igen. Vi åkte till Örebro för att hämta hem hans lilla hund Anja. Hon blev så glad, så hade hon kunnat krypa ur skinnet så hade hon gjort det.
     Jag har också börjat plugga webbdesign och foto B. Webbdesignen läser jag med teknikare, faktiskt väldigt trevliga, jag kanske får ursäkta att jag dömt er. Foto B är underbart, vi ska till en bilkyrkogård nästa vecka för att fota gamla bilvrak. Jag är för engångs skull fylld med insperation och ideer!
    Två nya tjejer ska hjälpa mig med hästarnan nu, de är jätte trevliga. Faktum är att jag känner igen dem, men a de är trots allt 3 år äldre än mig. De är lätta att prata med, de är inga torrbollar heller. För jag ska gå på maskerad hos dom när en av dem fyller 25. A, men i alla fall så städade vi stallet igår och det blev jätte fint och prydligt. Funderar på att ta en sväng ner till stallet idag, men fårse.

Idag ska jag göra följande:
Jag ska ut och gå med Ola.
Jag ska tvätta ( ush )
Ut och gå med hunden
Städa? ( orka )
Ringa Hest! :D Så löjligt att jag inte ringt pga att jag inte velat störa henne.

Åh! Jag tänkte jag skulle visa en bild på min apelsinbanan som jag lärde mig göra i Foto B. Bilden är tagen av min fotolärare Sanna (tror jag).  Men jag har själv redigerat bananen till en apelsinbanan.
 
 Snygg va?


So long fuckers!

♥ Anya ( hest, jag saknar dig )


RSS 2.0