Dagen

Dagen har varit väldigt förvirrande. Gick och velade runt 6 tiden om jag skulle till Uterocken eller inte, bestämde mig för att skita i det fast det hade varit hur mysigt som helst. Istället åkte jag och min trogna livskamrat ut till havet för att känna havslukten. Det var väldigt mysigt där ute vi småbåtshamnen, förutom när Occra fick för sig att hon skulle ta blåstång för jag hade inte lust att hämta henne i det kalla vattnet. Tur var så tog hon sitt förnuft till fånga och skippade det doppet. 
    Det finns faktiskt inget som är mer rofyllt än att gå runt och strosa med hunden, det är liksom så villkorslöst. Hon kommer ändå fortsätta att älska mig 1 sekund efter jag har skällt på henne, hon är inte trångsynt. Var också i brunnsparken, fick stor lust att dra ut på picknick.. Men vem kan man picknicka med? Jag kände mig faktiskt väldigt ensam idag...


Vinbergssnäckan Jan

 Får jag lov att presentera Jan. Fann honom i jordhögen här hemma och bestämde mig för att fotografera honom. Är han inte söt?
     Man kan ju tycka att sniglar är lite läskiga, men de är faktiskt väldigt harmlösa ( om de nu inte bits som Jan gjorde på mitt finger, sniglar har runt 1000 små tänder i sin lilla käft. ) Enda sedan barnsben har jag facinerats av dessa stora sniglar. När jag var liten samlade jag dem i en låda där jag la blad och blommor i botten, men allt var ju förgäves eftersom de var borta dagen efter. Men istället för att samla dem tänker jag faktiskt namnge sniglarna som finns här på tomten, jag döpte just denna till Jan vilket jag skrev på snäckan. Viktigt att nämna att jag skrev där texten inte syns eftersom detta kan förhindra deras kamouflage. Erkänn att jag låter lite underlig nu när jag faktiskt skriver ett helt inlägg om sniglar?

Visste ni att den genomsnittlige vinbergssnäckan faktiskt lever i 8- 10 år och i vissa fall upp till 30. Mja, det finns mycket att lära.
Om ni vill så kan ni ge namnförslag till nästa snigel jag hittar, de är hermafroditer så det kvittar vilket kön namnet har. 

Tävling på Retro Elephant!

Missa inte för gudskull den underbara tävlingen där du kan vinna en helt egen retro väska med tillhörande portmonär. Helt klart det bästa inför sommaren!

Klicka på bilden för att komma till hemsidan

När verkligheten hinner ifatt



Jag känner mig gammal. Riktigt gammal och jag undrar hur det kommer att kännas när jag är 30, snacka om att börja krisa. Satt idag jämte en av min förra detta klasskamrats lillebror, jag minns när jag var mindre och han var jätteliten. Tyvärr så är det ju inte så längre, nu satt han och hans kamrater och snackade om vad de hade gjort på fyllan. Jag var nära att säga att han var för liten för sådant men kom snabbt på att han faktiskt är 15.. Han är stor nu och jag är gammal.

Idag har det också slagit mig att det är 5 dagar kvar tills min mönstring. Är jag redo för detta? Jag måste tänka taktiskt, för om det bli krig så vill jag inte vara den som bli satt mitt i smeten (det kommer aldrig bli krig här men ändå).

Verkligheten har också hunnit ifatt så pass att jag har börjat inse att det faktiskt kostar att leva. Mina räkningar låg på 1400 denna månaden, ångesten slog till när jag öppnade internetbanken. Luften gick ur och jag fick en stor lust att skimma en bankomat.

Jag saknar alla min frends! Jag saknar mina ungdomsår...

Mattias tar snart studenten, och han har varit på bal. Han var mycket stilig, stiligare än alla andra! Studenten....I wish..

Jag ska inte tävla med Occra den 16 juni, vi är inte riktigt redo för detta än men vi satsar på en senare tävling.

Nä nu ska jag mata mina dogs som förgäves tittar upp med telepatiska blickar mot spisen, en skatt ligger gömd i en av grytorna. Vår gyllene skatt, potatisen.

P.s Jag ska rösta på PP D.s   Döda mig inte ><

Låttips innan jag går  http://open.spotify.com/track/1FnxNtKli7rcB9IU4J8MEg ,
http://open.spotify.com/track/2XZe55ZKSSffF7y5lAkCbF 

Såhär runt 1 på natten..

Jag är patetisk.. jag borde förbjudas...
     Min älskade pojkvän har det tufft just nu för tillfället och samtidigt har jag mage att vara som en jävla klängapa på honom. Min egoism växer sig bara starkare och starkare, det är bara jag jag jag jag.. Många kanske känner mig som den med oegositiska personen i världen, men ack att även vargen har tillgång till fårakläder. Likväl min hund som har en räv bakom örat och har lurat mig för att sedan förlöjliga mig på träningsplanen.
     Inatt är jag i en fas av ånger. Ånger över att min mun faktiskt föder grodor, ja rent ut sagt spyr grodor.  Nä, ett förlåt räcker inte jag borde viga mitt liv till kloster eller till någon form av gud rättare sagt. Ingå celibat eller vafan som helst.
     Det är ju inte utan tvekan att jag lägger mycket skuld på mig själv såhär i efterhand. När man kommer på allt man borde ha sagt istället för det där onödiga som faktiskt inte behövdes sägas, som jag kanske inte ens kan stå för imorgon.
Jag är lyckligt lottad att jag har en sådan tolerant pojkvän, jag hade inte velat ha mig som partner. Jag ser verkligen inte upp till mig själv..
     Men en sak som jag verkligen har jobbat på är min svartsjuka. Jag har kommit att inse att det faktiskt inte tjänar något till och att jag bara väcker en onödig oro inom mig. Jag har börjat fatta att det gör mer skada än nytta och tack o lov att jag gjorde det innan det var försent.
     Jag blir galen på mig själv.....

Och påtal om ingenting och dels för att jag inte vill tråka ut mina få läsare..
     Imorgon skall jag fixa ett pass, shoppa och rida. Givetvis måste jag också träna eftersom jag ska mönstra snart, måste även träna hunden också för att vi snart ska tävla..Skicka ett paket också..

RSS 2.0