Unicum

Det är väldigt mycket som rör sig i mitt huvud just nu. Jag sökte ju aldrig till Robinson men det gör inget för nu har jag nämligen ansökt om mönstring som förhoppningsvis leder till lumpen. Just nu väntar jag bara på att brevet ska komma som kallar mig till mönstring.

Julen står vid dörren snart, julklapparna är inslagna efter otagliga brottningsmatcher med paketpappare och snören. Har bara en enda klapp att brottas med.
Julbelysningen är katastrofal i Ronneby, sjukt tråkig. De har snålat med lamporna i år, varför kan de inte klä de stora fina träden i den lilla lekparken vid stationen. Torget är ju inget direkt mysigt tillhåll i den gråa staden, ingen belysning kan göra den mysig.

Ah, jag kan inte säga så mycket mer att jag längtar till Göteborg för där snålar de inte med belysningen! Det ska bli mysigt att bo själv med Mattias i 3 veckor, med fri tillgång till bil och några tusen som vi kan köpa mat för. Åh åh åh, jag längtar. Den 18 åker jag och kommer hem den 6 jan, så inget nyår i Kallinge detta året.

I helgen ska Mattias komma hit, vi ska titta på bio och kanske äta på kina. Jag tror vi behöver lite närhet efter denna minst sagt svartsjuka vecka.

Veckans djur blir snömaker som faktiskt betalar med sex.

♥ Anya


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0